Aktualno

Po 30 letih vplačevanja ostal brez rente

16. 11. 2010

Ker se je v zadnjem času v večih medijih pojavilo v prašanje invalidske pokojnine, ki je posledica bolezni za "staro" Poklicno pokojninsko zavarovanje smo v nadaljevanju pripravili pojasnilo.

Zakaj izbrati SOP

02. 11. 2010

Na SOP-u imamo ustrezna znanja, da se spoprimemo z izzivi, imamo voljo, da zmoremo poiskati prave rešitve, s tem pa ustvarjamo pogoje, da skupaj z vami zmagamo pri ustvarjanju sredstev za dodatne pokojnine, da boste lahko uresničili vse svoje načrte po upokojitvi.

Začnite pokojninsko varčevati že danes

12. 10. 2010

Večina ljudi dandanes živi od plače, ki jo od delodajalca vsak mesec prejme na svoj bančni račun. To seveda pomeni, da bodo ljudje, ko se bodo upokojili, živeli od pokojnine, ki jo bodo prejemali pri ZPIZ-u. Ne zveni prav obetavno.

NOVO! - Otrokovo pokojninsko zavarovanje – nekaj novega za naše najmlajše

23. 08. 2010

Z mesecem septembrom je v ponudbi pokojninskih zavarovanj SOP-a novost Otrokovo pokojninsko zavarovanje, s katerim lahko svojemu otrok omogočite brezskrbno otroštvo.

Investicijsko pokojninsko zavarovanje – z dinamičnim upravljanjem premoženja

02. 06. 2010

V ponudbi pokojninskih zavarovanj SOP-a je novost Investicijsko pokojninsko zavarovanje z dinamičnim upravljanjem premoženja, ki ga SOP izvaja v sodelovanju z Ilirika DZU, družbo za upravljanje investicijskih skladov.

Skupščina SOP-a

10. 05. 2010

Dne 10.5.2010 je potekala skupščina Sklada obrtnikov in podjetnikov (SOP), ki je obravnavala poslovanje in druge aktivnosti v letu 2009.

Vedno se najde za vsakogar nekaj – tudi za vas

21. 04. 2010

Pri SOP-u pokojninsko varčevanje izberete sami ter za dodatno pokojnino varčujete tako, da sklenete eno od variant prostovoljnega pokojninskega in invalidskega zavarovanja: prostovoljno-, investicijsko-, ali rentno pokojninsko zavarovanje.

Varčevanje v 3. pokojninskem stebru – po 10-ih letih ni več obdavčeno

29. 03. 2010

V tem tednu začenjamo s oglaševanjem pokojninskega varčevanja v 3. pokojninskem stebru, kjer zavarovanec svoja sredstva zbira na osebnem pokojninskem varčevalnem računu. Pokojninsko varčevanje v 3. pokojninskem stebru je oblika varčevanja za dodatno pokojnino, kjer pridobite DOHODNINSKO OLAJŠAVO, če pokojninsko varčujete vsaj 10 let. In to brez omejitve višine vplačane premije!

Skupščina SOP-a

20. 01. 2010

Dne 20.1.2010 je potekala skupščina Sklada obrtnikov in podjetnikov (SOP), ki je obravnavala spremembo pravil Poklicnega pokojninskega zavarovanja in spremembo statuta SOP.